Τετάρτη 29 Αυγούστου 2007

Άρχισαν τα όργανα....

Τι λέγαμε; Ήδη από σήμερα, πρώτη μέρα καταβολής των αποζημιώσεων, εκατοντάδες απατεώνες έσπευσαν να εισπράξουν χρήματα που δεν δικαιούνται. Μάλιστα χάρη στο μεγαλοφυές "αντι-γραφεικορατικό" σχέδιο της κυβέρνησης ο κάθε απατεών μπορεί να εισπράξει τα χρήματα όχι μόνο μία φορά, αλλά και δύο και τρεις και τέσσερις και πέντε, θεωρητικά όσες φορές θέλει.

Κανένας σεβασμός στο δημόσιο χρήμα. Κανένας σεβασμός στον Έλληνα φορολογούμενο. Μπροστά στο κίνδυνο να χάσουν τις εκλογές δεν υπολογίζουν τίποτα. Όλα στο βωμό των προεκλογικών σκοπιμοτήτων. Έτσι κι αλλιώς τα λεφτά δεν πρόκειται να βγουν από τις τσέπες του κ. Καραμανλή και των υπολοίπων κυβερνητικών στελεχών, αλλά από τα μόνιμα (ανεξαρτήτως κυβερνήσεων, γαλάζιων ή πράσινων) υποζύγια του κρατικού προϋπολογισμού (δηλαδή μισθωτούς και συνταξιούχους κατά βάση) μετά τις εκλογές (βεβαίως-βεβαίως).

Κι από την άλλη μεριά, έχεις τους (προσκείμενους στο ΠΑΣΟΚ) τοπικούς άρχοντες (Νομάρχες και Δημάρχους) να διαμαρτύρονται γιατί δεν μοιράζουν οι ίδιοι το χρήμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: